Kankainen kasvomaski omalla kuvalla tms.

24,00  sis alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Jos joku haluaa varautua ihan omanlaisella pestävällä kangasmaskilla niin voidaan suunnitella yhdessä. Nämä printtailaan tilauksesta, Korvalenkit musta/valkoinen.
100% Polyester, kaksi kerrosta, konepesu 60 C.

Ota yhteyttä suunnittelusta: info(miukumauku)usvamedia.fi

Pakollinen disclaimer:
“HUOM! Tämä tuote ei ole lääkinnällinen laite eikä sitä tule käyttää niin. Luokitellut hengityssuojaimet ovat erikseen. mm. CDC (USA:n tartuntatautivirasto suosittelee kasvojen peittämistä julkisella paikalla missä suojaetäisyyksiä ei voida pitää. “
THL:
“Kasvomaskia voi halutessaan käyttää toisten ihmisten suojaamiseksi tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Tällaisia tilanteita voi syntyä esimerkiksi joukkoliikenteessä ruuhka-aikoina.
Jos käyttää kasvomaskia, on tärkeä muistaa myös ensisijaiset torjuntatoimet, kuten käsienpesu ja yskimishygienia.
Ei ole näyttöä siitä, että maskin laaja käyttö terveillä henkilöillä auttaisi vähentämään tartuntoja. Kasvomaskien käyttö saattaa kuitenkin vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Näin ne voivat vähentää myös oireettomien viruksen kantajien aiheuttamia tartuntoja..”
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/kankaisten-kasvomaskien-kaytto-koronaviruspandemian-aikana

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Size Chart

Size guide

 ONE SIZE
Height (cm)18
Width (cm)18
Earloop circumference (cm)30