Radio Suomipop
Radio Suomipop 1

Radio Suomipop

on suomalainen kaupallinen radioasema, joka on osa Nelonen Mediaa, joka puolestaan kuuluu Sanoma-konserniin. Se aloitti lähetyksensä vuonna 2001, ja siitä on tullut yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista radioasemista.

Asema soittaa pääasiassa suomalaista pop- ja rock-musiikkia 1990-luvulta nykypäivään, mutta myös vanhempaa kotimaista musiikkia kuullaan asemalla. Aseman ohjelmisto koostuu monipuolisesta musiikista, uutisista ja ajankohtaisista keskusteluista sekä viihteellisistä ohjelmista ja haastatteluista.

Aseman kuuluvuusalue kattaa suurimman osan Suomesta, ja se on saatavilla useilla eri taajuuksilla FM-radiossa, sekä internetissä verkkosivujen ja mobiilisovelluksen kautta. Asema tavoittaa laajan yleisön, ja sen kuulijakunta koostuu eri-ikäisistä suomalaisista, jotka arvostavat kotimaista populaarimusiikkia.

Suomipopin tunnettuja ohjelmia ja juontajia ovat muun muassa Aamulypsy, jota ovat juontaneet Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde, sekä Popstudio, jonka juontajana on toiminut Kimmo Vehviläinen. Näiden lisäksi asemalla on ollut monia muita suosittuja ohjelmia ja juontajia, jotka ovat tarjonneet viihdettä ja hyvää seuraa kuulijoilleen.

Mutta muista! Kuuntele Radio Musaa, Yötä päivää!